Over Mij
Pascal Dion Oomkens, geboren en getogen in Groningen, begon ongeveer 10 jaar geleden zijn avontuur in de restaurantbranche. Hier ontdekte hij zijn passie voor wijn, die in de loop der jaren alleen maar is gegroeid. Nu, in 2024, wil hij anderen op een nieuwe manier enthousiasmeren en laten genieten van wijn.
(Dion)ysos is de Griekse de god van de wijn, en zijn associatie met deze drank is diepgeworteld in de mythologie en cultuur van het oude Griekenland. Hij wordt vaak gezien als de belichaming van de vreugde, de extase en de transformatie die wijn met zich meebrengt.
Door zijn ervaring als kelner en/of sommelier in Groningen heeft Pascal een scherp oog ontwikkeld voor kwaliteitswijnen en het belang van rijping. Hij vindt dat veel wijnen te snel op de markt komen, aangezien rijping vaak de smaak en complexiteit van wijn verbetert. Door zich te richten op wijnen met de juiste rijping, kan Pascal een unieke selectie aanbieden aan wijnliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere buitenkansjes.
De 'kelder' van Pascal is een plek waar elke fles in perfecte harmonie rust. Omgeven door de juiste omstandigheden - de juiste temperatuur, vochtigheid en stilte - zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken.
